Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu

Osvětlení zahrady v podzimním a zimním období

2023-11-21
Osvětlení zahrady v podzimním a zimním období

Na jaře a na podzim trávíme více času venku a zahradní osvětlení nám umožňuje užívat si počasí i po západu slunce. Všechno krásné jednou skončí. Když teplé letní dny upadají v zapomnění a začínají chladné podzimní dny, život se přesouvá do interiéru. Osvětlení pro tentokrát nikdo nemontuje a nepřináší do domu. Světla v zahradě se mohou stát atraktivním prvkem i na podzim a v zimě. Jak zajistit, aby váš majetek a domov vyzařovaly teplo i v zamračených dnech? Navrhujeme!

Dbejte na svou bezpečnost

Zahradní osvětlení není jen způsob, jak upravit pozemek. Na podzim a v zimě je to také otázka bezpečnosti. Pohyb na zahradě nebo po schodech ve tmě představuje vysoké riziko pádu. Zejména v zimě, kdy je na dopravních cestách led. Proto stojí za to, abyste si v této době osvětlili svou cestu a život.

V této souvislosti venkovní svítidla LED s detektorem pohybu jsou ideálním řešením. Takové osvětlení funguje jako hlídač, který zapíná světlo pouze tehdy, když je to skutečně potřeba. Je to nejen pohodlné, ale také nákladově efektivní řešení, které eliminuje nutnost nechat světla svítit, i když to nemá smysl. Výsledkem je pohodlí a nižší účty za elektřinu.

Svítidla pro zimní zahradu

Kategorie "Zahradní lampy na zimu" je velmi široká. Výběr správného modelu není jen otázkou estetiky, ale také funkčnosti, zejména v podzimní a zimní sezóně. Stojí za to zvážit typ materiálu, ze kterého jsou vyrobeny, jejich styl a trvanlivost.

Hliníkové lampy jsou bezpochyby jednou z nejoblíbenějších voleb pro zahradní nadšence. V podzimním a zimním období, kdy jsou povětrnostní podmínky náročnější, se hliník jeví jako materiál, který dobře odolává mrazu. Tyto lampy jsou extrémně lehké, trvanlivé a odolné vůči měnícím se povětrnostním podmínkám a jsou synonymem elegance a funkčnosti. Příspěvky nebo zahradní lucerny stojí za to umístit na všechny cesty a schody. Tím se zajistí, že silnice bude vždy dobře viditelná.

Osvětlení podzimní a zimní zahrady

Jsou solární lampy dobrou volbou?

Mnoho lidí se rozhodlo nahradit klasické lampy solárními. Je to nejen ekologické, ale také ekonomické. Budou solární lampy fungovat i na podzim a v zimě?? V této době si nelze stěžovat na nadbytek slunečního svitu. Můžete si však být jisti. Moderní panely solární lampy jsou schopny nabíjet velmi rychle i v zamračených dnech. Stačí se ujistit, že na nich není sníh.

Girlandy - univerzální, ale účinné

Příprava podzimního/zimního zahradního osvětlení se nemusí omezovat jen na klasické svícny. Skvělou volbou jsou také tyto produkty girlandy, s nimiž vytvoříte jedinečnou atmosféru. Můžete je umístit prakticky na libovolné místo. Jsou bezpečné, snadno se používají a jsou k dispozici v mnoha barvách. Jsou proto ideální volbou pro každého, kdo chce něco víc než jen klasické osvětlení.

Podzimní a zimní zahradní girlandy

Funkčnost a kouzlo zahradního osvětlení za podzimních a zimních večerů

Osvětlení zahrady v podzimním a zimním období není jen otázkou estetiky, ale také praktického přístupu k využití venkovního prostoru. Se správným osvětlením si můžete prodloužit pobyt venku, i když se dny zkracují. Výběr správných svítidel nejen zkrášlí vaši zahradu, ale také zajistí funkční osvětlení v náročnějších povětrnostních podmínkách. Když už víte, jak optimálně osvětlit zahradu, mohou být zimní večery stejně příjemné jako ty letní.

Doporučené stránky

IdoSell Trusted Reviews
4.58 / 5.00 59 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-08-08
Rychlost dodání. Cena
2024-07-16
Vše v pořádku, rychlé doručení a naprostá spokojenost se zbožím
pixelpixel